Cocktail workshop in de stad Groningen

Bij deze Cocktail workshop in de stad Groningen is inbegrepen:

    • Cocktailworkshop onder begeleiding van een professionele barman

Prijs: € 21,50 p.p. bij een minimale deelname van 8 personen.

De prijs van deze Cocktail workshop in de stad Groningen is geldig tot en met 31 december 2021.

Shake uw eigen cocktail

Wist u cocktails op dit moment de horecatrend zijn? U kunt het zo gek niet bedenken of er is cocktail van. Leer onder begeleiding van een professionele barman met een groep vrienden of collega's vanaf 8 tot ca. 30 personen uw eigen cocktails shaken. Leef u uit in het mixen, shaken, schenken en natuurlijk ook het proeven van verschillende cocktails. Inclusief alle drankjes.

Begeef u in de wereld van de cocktails

In de stad Groningen kunt u samen met uw vrienden of collega's zelf uw eigen cocktails shaken. Tijdens de workshop leert u alles over de cocktails van een Mojito tot een klassieke Margarita.

Leer hoe u ze maakt, welke ingrediënten erin gaan en hoe u ze dient te presenteren. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk hoe u ze drinkt! Onder begeleiding van een professionele barman maakt u binnen no time de lekkerste cocktails.

Genieten van heerlijke Cubaanse/ Caribische keuken

    Het pure en ambachtelijke van Hemingway’s schrijfkunst vindt u terug in de samenstelling van de gerechten, de cocktails en de inrichting van de zaak. Met een knipoog naar zijn decadente levensstijl. De menukaart weerspiegelt de rijke diversiteit aan tradities en culturen die de schrijver op zijn reizen en verblijfplaatsen tegenkwam.

9.0 | 1 review

Reviews van gasten

Ilse

9

Super leuke workshop en overheerlijke cocktails

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • restaurant
  • Fietsenstalling

Onze partner

Algemeen

In de wereld van Ernest Miller Hemingway draaide alles om het groots en meeslepend genieten. Een belangrijk deel van zijn avontuurlijke en reislustige leven speelde zich af in Cuba. In ons restaurant speelt de Cubaans/Caribische keuken dan ook een centrale rol.

Ambachtelijke gerechten

Het pure en ambachtelijke van Hemingway’s schrijfkunst vind je terug in de samenstelling van de gerechten, de cocktails en de inrichting van de zaak. Met een knipoog naar zijn decadente levensstijl. De menukaart weerspiegelt de rijke diversiteit aan tradities en culturen die de schrijver op zijn reizen en verblijfplaatsen tegenkwam.

Ligging

Binnen een straal van 200 meter om ons resaurant zijn drie grote parkeergarages gevestigd. Recht tegenover onze zaak aan het Gedempte Kattendiep bevindt zich de parkeergarage van het Holland Casino. Tegenover het Politiebureau aan de Rademarkt zit de ingang van een andere grote parkeergarage. En dan is er nog de mega parkeergarage van de gemeente Groningen aan het Damsterdiep.

Grote gezelschappen

Speciaal voor grotere gezelschappen hebben we tal van verschillende arrangementen. We geven verschillende workshops en proeverijen, organiseren groepsuitjes, verzorgen diners tot 80 personen en feesten tot 150 personen. Veel is mogelijk, van gezellige uitjes en borreltjes tot grotere all-in feesten.